autocesena.ro

Versiunea specială: Jeep Compass e-Hybrid Upland

Noul Compass Upland are un stil unic și fără precedent, orientat către sustenabilitate. Această versiune specială prezintă interioare realizate cu țesătura Seaqual, fabricată din materiale reciclate, recuperate din oceane, aplicată pe scaune, uși și tabloul de bord. Stilul și personalitatea sunt evidențiate în schimb prin detalii din bronz, jante din aliaj negru lucios, un plafon negru și noua vopsea Matter Azur.

Experiența e-Hybrid

Noua tehnologie Mild Hybrid dezvoltată de Jeep îți aduce experiența hibridă ca alternativă perfectă la motoarele cu combustie internă. Combinația dintre motorul turbo pe benzină de 130 CP și cutia automată în 7 trepte cu dublu ambreiaj este amplificată de motorul electric de 48V, pentru un boost de putere de 15 kW (20 CP) și cuplu instant. În plus, primești eficiență și confort, alături de schimbarea rapidă și fluidă a treptelor de viteză.

Pentru orașe mai curate

Ridică piciorul de pe accelerație și activează deplasarea lină, 100% electrică, în ambuteiaje. Datorită tehnologiei e-Hybrid, repornirile motorului sunt silențioase și asistate de motorul electric. În plus, tehnologia e-Parking te ajută să execuți manevre de parcare în mod electric și fără emisii CO2.

Alege alternativa

Revoluția electrică devine accesibilă și confortabilă cu noul tren de rulare hibrid de la Jeep®. Tehnologia e-Hybrid asociază noul motor pe benzină 1.5 Turbo de 130 CP cu un al doilea motor electric de 48V, integrat în noua transmisie automată cu dublu ambreiaj și 7 trepte. Combinația sporește eficiența și confortul atât în oraș, cât și pe autostradă.