autocesena.ro

CEL MAI PERFORMANT WRANGLER CREAT VREODATĂ

Noul Jeep® Wrangler Rubicon duce la un alt nivel capacitatea legendară pentru off-road a mărcii Jeep®, datorită anvelopelor de teren de 32 inch, a raportului de demultiplicare de 77.2:1 cu noul motor turbo pe benzină, a transmisiei automate și a unghiurilor îmbunătățite, pentru o capacitate off-road superioară. Niciodată nu a existat un Jeep® Wrangler mai capabil!

THERE'S ONLY ONE

Noul Jeep® Wrangler ar putea părea familiar, dar dacă arunci o privire mai atentă, vei descoperi upgrade-uri și soluții inteligente la fiecare element. Noul Jeep® Wrangler păstrează esența moștenirii sale, dar este un model cu îmbunătățiri spectaculoase. Formula autentică a tradiționalului Wrangler: stil iconic, faruri rotunde, grila legendară cu șapte sloturi, inspirată de modelul Jeep® CJ, catadioptrii, plafon și uși detașabile, dar și parbriz pliabil.

NOUL INTERIOR

Fii pregătit pentru aventura vieții tale, într-un interior complet nou! Materiale premium, scaune redesenate, ce oferă un confort sporit (cele din față sunt disponibile și cu funcția de încălzire), spațiu suplimentar pentru pasageri și locuri de depozitare noi, toate acestea, pentru a avea o călătorie de neuitat.

AVENTURA ÎNCEPE DIN INTERIOR

Noul Jeep® Wrangler este conceput pentru un caracter puternic și exigent, oferind cea mai bună calitate a materialelor, un confort sporit, sisteme de siguranță și conectivitate de ultimă generație. Apasă pedala și pregătește-te de o experiență pe care nu o vei uita niciodată.