autocesena.ro

EXTERIOR ATRACTIV

Noul Compass reprezintă un nou pas îndrăzneț în legendarul design al mărcii Jeep®. Linia de acoperiș înclinată și arcuirile musculare creează un profil uimitor. Silueta elegantă, aerodinamică, combină stilul atletic cu curbele extinse pentru a crea un aspect la fel de încrezător atât pe stradă, cât și pe drumurile de munte.

FORME ICONICE, LINII ORIGINALE

Liniile frontale și profilul unității de iluminat se reunesc pentru a oferi un Compass mai modern și mai robust. În plus, iconica grilă frontală cu șapte fante este complet nouă și subliniază caracterul distinctiv al acestui SUV compact.

O NOUĂ IDEE DE CONFORT

Conceput pentru a oferi mai mult spațiu vieții de zi cu zi, interiorul reînnoit al noului Jeep® Compass combină confortul și tehnologia printr-un design cu un aspect elegant și sofisticat.

MAI MULT SPAȚIU

Noul Compass a revizuit întregul interior cu linii mai curate și orizontale, o consolă centrală mai modernă și spații mai mari. Pentru prima dată pe un Jeep®, sistemul inteligent de infotainment Uconnect ™ iese din tabloul de bord.

Capacitatea de stocare este mai mult decât dublată, de la 2,8 L la 7,2 L, perfectă pentru a ține toate lucrurile necesare.

În plus, materialele și finisajele premium de pe bord și scaune definesc stilul său autentic și confortul ridicat.